Juhuslik Arvustus


METSATÖLL
"Lahinguväljal näeme, raisk!"
[ Loe arvustust ]
HR Community
Nimi
Kood
Jäta mind meelde
[ Liitun ][Unustasin ]
HRC Liige Soovitab
The Burzums
original 1960s Trve Kvlt Surf Music
Linki soovitas: anz
WWII väidetavalt noortele arusaadavas keeles
Linki soovitas: Music
Cracked
Leidub rohkelt naljakat lugemis.
Linki soovitas: Music
Tee ise valimisreklaam
Linki soovitas: zworg
Chill
The fuck down...
Linki soovitas: Mefistofeles
[ Näita kõiki ]
HRC Edetabeli #1


LOITS
"Must album"
[ Loe arvustust ][ HRC Top ]
Mailinglist
Liitu meie mailinglistiga ja saad kõik klubi puudutavad uudised otse oma postkasti.
Info
KÜLASTUSI KOKKU 13208021
KÜLASTUSI TÄNA 1745
KASUTAJAID SAIDIL 5
Registreerimata külalisi 5
HR Community liikmeid 0
Reklaam
Arvustused


MURKRAT - MurkRat
Arvustas Götterdämmerung.

1. Believers 2. The Predatory Herd 3. Morality Slug 4. Blessed Are the Rats 5. Alter-nativity 6. Hysteria Ripple 7. Plague Gestation 8. Devouring Down the Spiral

Aesthetic Death 2008

Et naised on kurjad olevused, seda teavad kõik. Kuid igal levinud stereotüübil on oma mihklipäev, mil klišee kaotab tähtsuse ning tegelikkus osutub oodatust palju hullemaks. Ajalugu on näinud julmi naisvalitsejaid ning õelaid intrigante, kes peidavad ballikleitide sees teravate esemete arsenale. Täna palume lavale ansambli Murkrat, mis koosneb ainult „õrnemast“ soost, eluneb Austraalias ning üllitab 2008. aastal oma esikalbumi. Ja ehkki ma üldiselt hoidun doom metali kui väärika kunstivormi juures moodsat slängi kasutamast, pean ma siin seda siiski tegema: holy shit this is awesome!

Murkrat on karm, aeglane, ent muusikaliselt arenenud death/doom. Ja sünge, tõesti sünge! Oma võimsuselt ning atmosfäärikuselt ei jää nad kaugele maha isegi niisugustest suurnimedest nagu Evoken. Bändi tugevaim külg on aga vokaal, mis ilmneb kahes vormis: halav, muinaskuningate matuseitkusid meenutav toon – Consummatum Est on ekstreemdoomis lähim vaste, mida ma meenutada suudan – ning afektiseisundis kukkurkuradilikult räigehäälne needuste pildumine. Ma ei oskagi otsustada, kumb neist tegelikult jubedam on, sest ehkki viimane on niisama kaugel igasugusest õrnusest ja heatahtlikkusest kui islami usk, on esimene tulvil õõvatekitavat silmakirjalikkust ja küünilisust. Ausalt, peale albumi kuulamist ei vaata sa enam kunagi musta rõivastatud naisi samasuguse pilguga.

Murkrat on vagiina, millel on hambad – tardunud verega kaetud kivist kiskjakihvad. See bänd on käsitletav muusikalise seksismina kõigi meeste suhtes, kes eales üritanud oma roiskuvaid emotsioone süngetesse helidesse panna – enamik neist jäävad haledalt alla ning kaks lõunapoolkera tšikki teevad selle üsna kähku arusaadavaks. Jaapani trio Gallhammer võinuks nendetaoliseks saada, kui nad oleks eelnevalt ära söönud ansambli Corrupted liikmeskonna ning kogu pleistotseeniaegse Austraalia megafauna. Murkrati aeglane tõus toiduahela tippu on viimase kadumisele parim kättesaadav teaduslik seletus, ja ehkki aborigeenide müüdid unenäoajast Murkrat’i otseselt ei maini, on põhjuseks ilmselt inimeste mälu enesekaitseline omadus olla mõnes asjas väga selektiivne.

Meie elame aga teistsuguses maailmas ning mälestused säärastest muusikaelamustest on visad kaduma. Ma ei usu, et keegi võiks „MurkRat“’i läbi kuulata ning selle lähemal ajal ära unustada – see on lihtsalt liiga unikaalne oma eriliste naiselike omaduste ja rabava konkreetsuse tõttu. Vapustav!

Kuula: MySpace.
Lisatud: 14. aprill 2009, kell 12:16
Lisaja: Yrg

mixup
02. mai 2010 kell 09:52:57
pole üldse paha
Järgmine HRC Üritus
Eesolevaid üritusi ei ole.
Kalender
Jaanuar 2012
ETKNRLP
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Eesolevad üritused:
Eelmine HRC Üritus


01-07-2011
HARD ROCK LAAGER 2011

VANA-VIGALA

MY DYING BRIDE (uk)
NAPALM DEATH (uk)
ROTTING CHRIST (gre)
MNEMIC (den)
MOONSORROW (fin)
METSATÖLL
HERALD
FORGOTTEN SUNRISE
ZORG
NIHILISTIKRYPT
CATAFALC
SEMARGL (ukr)
KURJAM
REVOLVER
CEREMONIAL PERFECTION
NECRO STRIKE
EMERALD
[ Arhiiv ]
Partnerid
Page was generated in 0.017008 seconds!Copyright (c)2002-2007 Hard Rock Club.